Pensjonssparing blir mer skattegunstig for selvstendig næringsdrivende.

Fra 2019 utvides rammen for skattegunstig pensjonssparing for selvstendig næringsdrivende. Nå kan du spare inntil syv prosent av inntekt mellom én og tolv ganger folketrygdens grunnbeløp (G). Innbetalinger til avtalen gir fradrag i brutto næringsinntekt og store skattefordeler.

Tannlegeforeningen har fremforhandlet en samarbeidsavtale med Storebrand via Akademikeravtalen som gir gode betingelser på pensjonssparing og forsikringer. Jo mer du sparer igjennom foretaket, desto større blir inntektsfradraget.

Det er mulig å få med seg fordelen fra året som har gått, men da må avtalen opprettes før 31 mars 2019.

Storebrand tilbyr også skreddersydd rådgivning til bedriftseiere gjennom Storebrand Pluss, som er et kostnadsfritt oppfølgingsprogram for eiere og ledere. Medlemmer får også god hjelp til å forstå sin pensjon og prisgunstige fordeler på bank, forsikring og privat sparing.

Les mer om de nye mulighetene på www.storebrand.no, eller ta kontakt med Storebrand for å motta et uforpliktet tilbud på pensjon og forsikring.

pensjon_fraStorebrand

Foto: Storebrand