Student på NTFs landsmøte 2018

Landsmøtet inneholder gode muligheter for å knytte kontakter og bli bedre kjent med NTF for studenter. På programmet står det et eget lunsjforedrag for studenter, samt den tradisjonelle posterpresentasjonen og utdeling av NTFs studentforskerpris.

Deltakelse på NTFs landsmøte er gratis for studentmedlemmer, og gir mulighet for deltakelse på alle foredrag alle dager. NTF-Student har egen stand på NTFs torg, og studentene tilbys et eget studentforedrag i lunsjen.

Klikk her for å laste ned Fagprogrammer for NTFs Landsmøte 2018

Lunsjforedrag for studenter og årskandidater

"Fasader - Minimal preparering og maksimal bonding"
Esben Kardel, Privatpraktiserende tannlege, Oslo
Jørgen Gad, Privatpraktiserende tanntekniker, Oslo

Fredag kl. 1200-1245

Se side 36 i fagprogrammet for mer informasjon om foredraget

NTFs studentforskerpris

NTFs studentforskerpris er opprettet for å stimulere til økt forskningsaktivitet allerede i studietiden. Hvert år nominerer lærerstedene to masteroppgaver/studentprosjekt som presenteres på NTFs Landsmøte. Presentasjonene blir vurdert av en jury som blant annet vil vektlegge kreativitet, selvstendighet, faglighet og presentasjonsevne. Beste presentasjon honoreres med kr 15 000 og NTFs diplom, og vil presenteres i NTF Tidende.

Presentasjonene finner sted i den nye “møtesonen” på Nordental fredag kl 0930. Prisen deles ut samme sted kl 1700.

Årets nominerte er:

Universitetet i Tromsø:

• "Henvisningsrutiner for kjeveortopedisk behandling: Samsvar mellom henviser og kjeveortoped i Troms fylke"
    Ellen G. Hanssen (Veileder Anders Sjögren og Vaska Vandevska-Radunovic).
  • "Snus intervention among Norwegian dental personnel in Norway"
    Alexandra H. Kverneng, Katrine N. Kvitvær, & Julie M. B. Rustad (veileder Sisko Honkala)

Universitetet i Oslo:

• "In vitro utvikling av resistens hos noen utvalgte orale bakterier og Escherichia coli mot klorheksidin"
    Sabrena Amjad, Sana Shaddiq og Ifrah Ahmed (veileder Hans Preus)
  • "Nanopartikler i det orale miljøet - en fremtidig forebyggende behandling?"
    Ronja Kristine Sandum (veiledere Lene Hystad Hove og Alix Young Vik)

Universitetet i Bergen:

• "Smerte i kjeveleddet. Er det en korrelasjon mellom klinisk smerte og funn ved MRI skanning?"
    Victoria Bjørnland Soland og Marte Hjelle (veiledere Annika Rosèn, John Terje Geitung og Gunhild Aandal)
  • "Prognostiske biomarkører i grov dysplasi i munnhulen"
    Thu Nguyen og Ida Bøe (veiledere Daniela-Elena Costea og Dipak Sapkota)

IMG_5301_fix

Bilde: Vinnere av NTFs studentforskerpris 2017: Elise Bjørheim, Hanne Krutnes, Siri Pettersen og Vilde A. Sagen fra UiT

Ikke medlem enda?

Vi minner om at vårt studentmedlemskap også er gratis!
Bli medlem i dag!