​Akademikerne deltar i Klimabrølet

Akademikerne slutter opp under aksjonen "Klimabrølet" - en aksjon som skal oppfordre politikerne til å føre en mer klimavennlig politikk.

klimabrølDemonstrasjonen går av stabelen 30. august. kl 15.00-16.30.

Arrangøren har ambisjoner om å samle 100.000 mennesker utenfor Stortinget, og 50.000 mennesker i andre norkse byer, samt mange flere digitalt og via pressen.

Vi håper NTFs medlemmer også vil delta i aksjonen.

Målet er at mange nok skal stå sammen i kampen for mer klimavennlig politikk, slik at politikerne tør å ta noen «upopulære» klimavalg på vegne av befolkningen. 1,5-gradersmålet fra Parisavtalen står sentralt i kampanjen.

- Interessen for klimapolitikk er sterkt økende hos våre medlemmer, og mange av dem har arbeidsoppgaver og kompetanse som er sentrale i kampen for å nå klimamålene. Vi håper derfor flest mulig vil delta sammen med oss i Klimabrølet, sier leder i Akademikerne, sier Kari Sollien på akademikerne.no

Klimabrølet er en partipolitisk uavhengig organisasjon drevet av om lag 70 frivillige.

Les mer om aksjonen på www.klimabrolet.no

Meld deg på via deres FB arrangement

Publisert: 20.08.2019